tirsdag 8. april 2008

Scandinavia Salsa Congress 08


Maykel Fonts og Kirenia i et av deres fantastiske danseshow!


Dixie og jeg dro til en stor salsakongress i Gøteborg i april. Dette var mitt tredje år på rad, og Dixie´s andre år. Første året jeg var der deltok Salsasi, Katti og Pablo, med kurs og show. Tenk så gøy at SalsaSi fikk vise hva Kristiansand har å by på! Det var en stor ære!

Her er Ibi & Marina i deres show. Noen kjenner kanskje disse igjen fra La Rueda festivalen?? :) Disse to har deltatt i World Salsa Championships og fått gode plasseringer. Marina er en herlig danser, et stort forbilde! Begge er bosatt i Sverige., men reiser mye rundt og deltar på ulike salsaevents.

Kongressen blir bare bedre og bedre for hvert år! Utrolig mange dyktige dansere, og man blir kjent med mange nye spennende mennesker. Og ikke minst får man danset så mye at kroppen skriker etter hvile, og man trenger en uke å hente seg inn igjen i ettertid:) På dagtid er det workshops med instruktører hele dagen, og det er mye å velge i på flere nivåer. På kvelden er det mange danseshow (ca 2timer) og deretter fest med musikk ut i de sene nattetimer. Det ble lite søvn kan jeg love dere!

To trøtte salseras i Kongspurtavenyen, Gøteborg. I bakgrunnen ser du det flotte kongresshotellet på venstre side. :)

Under ser du bilde av oss med Emily.


Våres favoritt artister/dansere i år var Yamulee DanceCompany(New York), Junior&Emily (USA/Korea), Sacuye(Sverige), Victor & Gaby (Mexico) og ikke minst Maykel Fonts & Kirenia (Cuba). WOW sier jeg bare! Det var en kjempeopplevelse!:) Vi ble også litt bedre kjent med Albert Torres, men meget kjent mann innen salsaverden. Han arrangerer enormt mange kongressen verden rundt, og er på reisefot 48 helger i året. Tenk på det! Under ser du bilde av oss to med Junior(solbriller) og Albert.


DJ Dustin (som deltok på Kristiansands julesalsabord ifjor) sørget for herlig musikk hver kveld. Han var en av flere kjente DJ´s fra hele verden.

Vi kom hjem med mange gode minner og en stor dæsj inspirasjon!!
Noen som blir med til neste år???

http://www.salsacongressscandinavia.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar