mandag 27. april 2009

Bilde&videoblogg ChiWahWah konserten 25.04.09.




De to bildene over er lånt av José Eduardo Flores.

Konsert på Herli Land under kulturnatta med byens latinoband ChiWahWah ble også i år en kjempe suksess!! Det var fullt hus og mange kom ikke en gang inn dørene. Men selv om folk stod som sild i tønne var stemningen på topp og gutta på scenen gav alt!

ChiWahWah hadde flere nye sanger på repertoaret og denne gangen hele 9 (!!) musikere på scenen. Vokalist Walter er tilbake fra et lenger opphold i Argentina og hadde tydelig med seg en fan scare!:) Trompetisten og saxofonisten gir bandet en ekstra trøkk og god lyd, og de glimrer til med scene tekke som får en hver til å smile!
En som garantert skiller seg ut fra de andre er metal-gitaristen "Mikke" som tidligere spilte i metal bandet Green Carnation. Han fikk visstnok plutselig dilla på Gypsy Kings og er hekta på latino musikk. Thats the spirit!

Utrolig stilig å se slik en flott gjeng på scenen. Ulike nasjonaliteter og personligheter som til sammen gir trøkk og får alle til å vugge, danse eller klappe til musikken. Og blant publikum finner du også forskjellige typer mennesker som alle nyter de deilige latinske rytmene.

Video redigert/laget av Claudio Michel.


Her er noen bilder fra kvelden tatt av meg. Beklager dårlig kvalitet:




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar