tirsdag 8. desember 2009

Salsa Night på Pir 6 i 2010

Siste salsanight på Pir 6 blir den 16. desember i 2009. Da tar vi alle julefri og setter av litt tid med familien frem til onsdag 6. januar. Da er det nytt år med nye muligheter!! Håper det fortsatt vil komme mange salseros og andre nysgjerrige på onsdagene. Oppmøte har enkelte kvelder vært over all forventing til nå.
Opptil 70 dansende på en kveld mitt i uka er virkelig bra!! *thumbs up*
Foto: google

Vårplanen for drop-in kursene kommer så fort den er klar. Kursene har vært populære, og jeg håper det har vært inspirerende og gøy for alle de som har deltatt. Dere må GJERNE komme med tips om hva dere kunne tenke dere å ha av kurs, etc. Det kan være vanskelig å dekke alles behov, men jeg har forsøkt å lage en plan slik at det fordeles jevnt med tanke på nivå og innhold.

I 2010 vil det bli holdt komplette salsa nybegynnerkurs på Pir 6 på onsdager. Dette blir for de som vil lære mer enn hva dere gjør på et introduksjonskurs, slik vi kjører på drop-in. Rimelige priser for alle studenter, men åpent for alle! Mer info om dette kommer etterhvert på www.salsasi.com og her på bloggen min. Håper også vi ser mange nye studenter som vil fylle fritiden sin med dans og glede. Dere er velkommen til miljøet vårt!


Julesprett og hopp fra SalSiri :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar