fredag 15. januar 2010

Havana Kings of Salsa

Dette er et arrangement jeg har fått flere mail på. Synd det skjer midt i uken, og på onsdag hvor vi arrangerer kurs og salsa night her i byen. Storsalen i konserthuset ryddes og det vil være mye mulighet for dansing. Informasjonen er hentet fra nettsidene til konserthuset i Arendal. Heftige cubanske rytmer, fantastiske musikere og dansere. Dette vil ifølge nettsidene varme selv de mest frosne og stivbeinte av oss! Vil du være med å oppleve dette??
Sted:Arendal konserthus 
Når: 10. februar 2010 kl 19:00
Pris: 406,- (halv pris for ungdom mellom 16 og 20 år)

 


Foto: Arendal kulturhus sin nettside
Den nye generasjonen unge kubanere. De aller hippeste unge menneskene og deres nye musikk. De aller beste danserne. Det tradisjonelle kombinert med den nyeste innen “Reggaeton-musikken”.  Resultatet er en fantastisk og nyskapende mix av de cubanske dansene Salsa, Rumba, Mambo, Son og Reggaeton.
En av Cubas mest anerkjente unge koreografer, Roclan Chavez Gonzales, har laget et nytt og unikt cubansk danseshow. På scenen er dansere fra de beste dansekompaniene i Havana. ”Fiesta the night away” i Havanas gater med The Kings of Salsa! 
Musikken står det 9-manns cubanske bandet Cuba Ashire for.  De er veldig populære på Cuba og blander cubansk sound med latinsk- og afro-cubansk musikk, samt hip hop. 
Her er en video fra youtube: 





3 kommentarer:

  1. Jeg drar til Kina fra kr.sand den 11.feb, og vil være i Arendal 10.feb og få med meg begivenheten! Må ærlig talt si at det er få salseros/salsitas i Arendalsområdet - så jeg setter stor pris på at salsaglade fra kr.sand kommer gjør sitt inntog i Arendal- det kommer til å bli et forrykende show! Gi meg gjerne en lyd om du kommer: denniz86@hotmail.com så kan vi møtes, prates og danses!

    -Dennis

    SvarSlett
  2. Hei Dennis! Bor du i Arendal, eller? Dessverre kan ikke jeg komme pga jeg holder kurs. Det kræsjer akkurat med denne datoen :(
    MVH Siri, bloggeier

    SvarSlett
  3. Hei igjen Siri,

    Ja, hjemby i Arendal ja - men studerer egentlig i Bergen :)

    Får håpe noen dukker opp :D

    SvarSlett