tirsdag 9. mars 2010

Jose Alberto El Canario Live i Oslo!

På lørdag var jeg på konsert i Oslo. Dro sammen med Mariann, ei veldig søt venninne/salsera som bor i Oslo. Over her ser dere bilde av oss. En meget anerkjent salsa artist stod på scenen på Cosmopolite. Helt siden 1977 har han vært en respektert og anerkjent salsa artist. The one and only Jose Alberto "el canario". Opprinnelig fra Dominikanske Republikk, bodde så i Puerto Rico, deretter New York.
Her er en video jeg tok:


Konserten var helt fantastisk! Deilig stemning, god lyd..... FOR EN ARTIST! Den ene slageren etter den andre kom, sammen med noen nye låter. Jose Alberto fikk med seg publikum til allsang, klapping og avsluttet konserten ved å gå ned fra scenen til publikum. Der danset han med noen av jentene, ble tatt bilder med/av fansen, etc. Veldig veldig gøy! Under ser dere bilde av Mariann og ei ukjent jente sammen med Jose. Jose danset med Mariann noen sekunder!

Her er en youtube film som er lånt av Alberto Anturi. Han hadde sammen med noen kamerater tatt turen helt fra Stockholm for å få med seg konserten.

2 kommentarer:

  1. Bailemos otra vezzzzzzzzzzz!!/ abusador

    SvarSlett
  2. Hey abusador!! Tack for kommentar! Bailamos en Gøteborg??! :)

    SvarSlett