tirsdag 27. april 2010

Til alle salseros i Kristiansand

Dette er et litt sørgmodig innlegg og jeg sitter med blandede følelser. 
Livet tar nye vendinger og jeg har tatt et valg. 

De siste årene har jeg vært veldig aktiv i salsamiljøet i byen. Det har gitt meg mye glede, gode venner, samtidig som det har vært tidkrevende ved siden av andre hobbyer og fulltidsjobb. SalsaNight er det viktigste for å opprettholde salsamiljøet i byen. Siden vi startet på Pir 6 ifjor har det vært en oppsving i miljøet. Et fast treffsted, nye ansikter og mange mennesker som sammen deler gleden i dansen. Det var meningen at Pir 6 og Salsanight skulle drives under dugnad av flere/hele salsamiljøet. Slik har det ikke blitt.

Til nå har det vært meg og Pablo ved SalsaSi danseskole som har stått for det meste av arrangeringen rundt den sosiale biten. Det ligger utrolig mange timer bak med planlegging, mailing, møter, utgifter i form av printing, møte ukentlig med vekslepenger og kasse, spille musikk, etc. Enkelte har bidratt med instruksjon og sitting i døren. Tusen takk til alle dere! Jeg har vært ærlig og sagt fra at jeg savner mer deltakelse og ikke minst initiativ fra de andre aktørene og salsaklubben. De bidrar svært lite og ikke i det hele tatt. Mange har trodd jobben jeg/vi gjør er under salsaklubben, og det er det altså ikke. Det er ene og alene dugnadsarbeid fordi vi ønsker å ha et sted å treffes og utfolde dansen vår sammen med dere alle.

Jeg kaster nå ballen videre til alle dere faste danserne i Kristiansand som fremdeles ønsker å treffes en gang i uken og utfolde dere på dansegulvet. Det kommer ikke til å skje av seg selv lenger. Dugnadsånden min har blåst ut. Jeg gir meg som arrangør av SalsaNight og andre fester. Kontrakten med Pir 6 går ut 1.juni. Jeg venter på svar om de ønsker å utvide den. Til det skjer deltar jeg gjerne  på et "krisemøte" om noen vil innkalle til dette. Men møtet må arrangeres av andre enn meg. Jeg kan gjerne hjelpe til og komme med gode råd hvis noen vil overta jobben jeg har gjort. Det er mange muligheter.

Hilsen Siri

5 kommentarer:

  1. Kjiiiipt.... hva skal vi nå gjøre da....jeg som kommer tilbake snart, ønsker jo virkelig å kunne gå en plass å danse :( :( Mia

    SvarSlett
  2. Ja, vi får håpe noen tar over Mia. Vi ønsker nok alle et sted å treffes. Klem!

    SvarSlett
  3. Hei

    Dette er dårlige nyheter... men fullt forstålig. Jeg spør meg selv, hvor enkelt kan dette dugnadsarbeid gjøres, for at noen evt. orker å ta over? Et redusert tilbud er bedre enn ingenting tenker jeg da... Er det nødvendig med at noen står å tar penger f. eks? Kan ikke Pir6 ta noen kroner selv, gjerne en 50 lapp for min del. Personlig hadde jeg gjerne gitt en 100 lapp for en salsakveld, er jo ikke mer enn en kinobillett.
    Det å spille musikk er jeg nok ikke kompetent til, men kanskje noe administrativt... ikke vet jeg... Åpen for å gjøre et bidrag til å fylle Siris rolle. Sindre

    SvarSlett
  4. Hei,

    Oppfordringen er diskutert på møte 12. mai 2010. Se nedenstående link for mer detaljer:

    http://www.facebook.com/topic.php?topic=18027&uid=2343147853

    SvarSlett
  5. Magne!

    Veldig utfyllende og bra referat. Ser ut som dere har kommet frem til mye bra! Jeg skal forsøke å komme på neste møte dere arrangerer.

    Hilsen en lettet Siri :)

    SvarSlett